ØKT SATSNING PÅ MILJØTILTAK

Som et av verdens mest elskede teselskaper, bryr vi oss i Twinings om effekten vi har på planeten vår. Vi gjør en kritisk utvelgelse av all emballasje, slik at din kopp med Twinings te skal være så frisk og tilfredsstillende som mulig. Samtidig er vi bevisste på at vi må velge materialer som ikke forurenser miljøet, og har satt opp en plan og et mål som skal sikre at emballasjen vår er så miljøvennlig som mulig.

Mer enn 65% av emballasjen vår er allerede fullstendig gjenvinnbar.
Vi planlegger å øke dette tallet til mer enn 90% innen 2025
Scrolla

Våre fire viktigste punkter skal hjelpe oss å holde riktig kurs

Gjenbruke Fjerne
Redusere Redusere
Resirkulere Resirkulere
Gjenbruke

Fire mål for mer miljøvennlig emballasje

Innen 2025 vil mer enn 90% av emballasjen være resirkulerbar
Vi vil kontinuerlig redusere mengden emballasje vi bruker p&aring; alle v&aring;re produkter med <strong>5%</strong> hvert &aring;r
Innen 2022 vil alle teposene våre være mulig å kompostere hjemme
Uansett der vi trenger &aring; bruke plast vil vi s&oslash;rge for at s&aring; mye som mulig er laget av resirkulerte materialer.

Plastfolie

Plastfolie brukes til å bevare ferskheten på teen i kartongene våre. Uten den ville smaken og aromaen forsvinne før den kommer frem til deg som forbruker.
I samarbeid med leverandørene våre tester vi et alternativt materiale som fungerer like bra, men som kan gjenvinnes. Hvis den oppfyller våre standarder, ser vi for oss å begynne å bruke den i produksjonen innen 2023.

Kartong

Kartongen vår beskytter kvaliteten på teen som befinner seg på innsiden. Vi har allerede begynt å redusere mengden papp som brukes til å lage kartongene, og vil fortsette å finne nye måter å gjøre det på.

Konvolutter

Våre individuelle pakkede teposer består av papir, som er fôret med en liten mengde plast eller metallisert plast som holder teen frisk.
I samarbeid med leverandørene våre har vi funnet et alternativt materiale som fungerer like bra, men som kan gjenvinnes. For å unngå å kaste eksisterende lagerførte varer, begynner vi å bruke dette nye materialet fra 2023.

Teposer, tråd og tag

Vi planlegger for at teposen, tråden og tag’en som er festet til tråden skal være helt komposterbar i hjemmet.
Fra 2021 vil teposene være laget av et plantebasert papir som er fullstendig biologisk nedbrytbart og komposterbart.
Fra 2021 vil både tråd og tag være industrielt komposterbare. Vi fortsetter å søke etter materialer som kan komposteres hjemme.

Cold In’fuse-bokser

Plastboksene og lokkene våre er laget av PET og er 100% resirkulerbare. Vi ser på alternativer som inneholder resirkulerte materialer, og vårt mål er å bytte over til PET laget av 30% resirkulert materiale.
Forseglingsfolien som beskytter og bevarer friskheten kan ikke gjenvinnes for øyeblikket. Vi ser på alternativer.
Teposene er laget av bioplast og er målsatt godkjent som komposterbar innen 2021

EN GRØNNERE FREMTID starter nå

Twinings er en internasjonal virksomhet som har produsert te i mer enn 300 år. Vi er opptatt av mer bærekraftige emballasjematerialer, men vi forstår at langsiktig bærekraft er et maraton, ikke en sprint. Det vil ta oss litt tid før alle våre emballasjematerialer er fullstendig komposterbare eller resirkulerbare uten at det går ut over ferskheten i teene våre. Det er grunnen til at vi setter klare mål som er ambisiøse, men oppnåelige, for å hjelpe oss med å forbedre miljøpåvirkningen vår. Nå og i fremtiden.

I tillegg til å beskytte planeten vi lever på, ønsker vi å beskytte menneskene som bor på den. Twinings har bidratt i arbeidet med å forbedre arbeidsforholdene for tusenvis av mennesker som jobber på jordene der det dyrkes te - uten dem ville det ikke være noen Twinings.