Den Perfekt Kopp Te

Den Perfekt Kopp Te

Om du søker den perfekte kopp te så har du kommet til den rette plassen.

Twinings har gjort grovarbeidet for deg. Hver eneste Twinings teblanding inneholder de beste ingredienser kombinert med 300 års kunnskap og ekspertise som garanterer deg fantastisk god smak, farge og aroma i hver eneste kopp te.

Finnes det en riktig måte å drikke te på?

Twinings mener at te er for deg, og at det er din kopp te. Det betyr at det ikke finnes noen riktig eller gal måte å drikke te på. La din personlighet komme frem, og finn din kopp te. Om du trenger noen tips for å få frem det beste i din kopp Twinings te, deler vi noen råd med deg her.

Er løsvekt-te bedre enn pose-te?

Nei, absolutt ikke! Begge har sine fordeler. For mange mennesker er det å brygge løs te en del av hyggen ved tedrikking, men for andre er te i poser mer praktisk. Twinings bruker den samme blandet te både i løsvekt og i poser. Størrelsen på tebladene og innholdet varierer mellom løsvekt-te og pose-te, men kvaliteten forblir den samme.

Hvordan brygger jeg en god kanne te?

Dette er våre gylne regler: Te elsker luft så pass på at du bruker nytt friskt kaldt vann. Sjekk også at kannen er ren. Fyll kannen med varmt vann (for sort te er det viktig du ikke koker vannet for lenge, mens grønn te blir best presist på kokepunktet). En tepose per kopp og en for kannen er en god regel for å beregne hvor mye te kannen skal holde.

Hvor lenge skal en tepose trekke?

Vi anbefaler at teposen bør trekke i to til tre minutter avhengig av tetypen. Les bak på posen eller på pakken for mer detaljer om akkurat den teen du drikker.

Hvor lenge skal løsvekt-te trekke?

Vi anbefaler at løsvekt-te får trekke opptil syv minutter i en kanne. Den generelle regelen er at desto større tebladene er, desto lenger trekketid.

Skal jeg ta i melk før eller etter teen?

Historisk sett helte man i melken først for å beskytte poselenet fra å knuse når den varme teen helles i koppen. Men rekkefølgen i dag har ingen praktisk betydning, så det er derfor opp til hver enkelt.